آموزش نرم افزار داینامیک تریدر – قسمت 42

نرم افزار
جدول نوسان، نمودار و آمار

در این قسمت یک آنالیز آماری و به شکل گراف از نوسانات سهام به شما می دهد. با استفاده از این گراف ها شما می توانید در کسری از ثانیه به بسیاری از سوالات پاسخ بدهید مانند طول متعارف یک نوسان اصلاحی، قیمت و تغییرات درصدی در یک بازار گاوی یا خرسی ، طول متعارف نوسانات بازار در بعد زمان و... شما با این اطلاعات قادر خواهید بود ماکزیمم اهداف قیمتی و زمانی هدف را شناسایی کنید. دقت کنید که برای محاسبات هر دو مدل نوسان اولیه و اصلی باید در چارت باشد و در صورتی که نوسانات نباشد خروجی نرم افزار خالی خواهد بود. مراحل کار :

1) یک نمودار بارگذاری کنید و هر دو مدل نوسان اولیه و مرجع را در آن ظاهر کنید.
2) آن بخش از صفحه نمایش که دیده می شود مورد محاسبه قرار می گیرد و بقیه را شامل نمی شود.
3) از منوی اصلی نرم افزار از بخش Statistics وارد Swing table,graph… شوید.

یک فرم ظاهر می شود که سه مدل متفاوت از نمایش دارد که در سه تب مختلف نمایش داده می شود.

Table : این قسمت شامل یک سری اطلاعات شامل زمان پیوت، قیمت پیوت، محدوده قیمتی درصد نوسانات، زمان در مقیاس روزهای معاملاتی و روزهای تقویمی است.
Graph : ستون های مختلفی در این جدول می تواند دسته بندی شود وقتی شما در یک ستون دسته بندی می کنید سپس به صفحه گراف سوئیچ می شود. شما به شکل اتوماتیک می توانید یک گراف با اطلاعات آماری بگیرید.
Statistics : یک جدول خلاصه از اطلاعات قیمت و زمان است. این جدول می تواند با هر پارامتری فیلتر شود مثل بازار گاوی باشد یا خرسی و یا اینکه در هر بازاری اتفاق افتاده باشد. هر گزینه ای که انتخاب می کنید سه انتخاب دارید که در بازار گاوی، خرسی یا هر بازاری باشد. 

نکته: باید توجه داشته باشید برای محاسبات هر دو پارامتر نوسانات Reference and Primary لازم است و یادمان باشد هر دو پارامتر در نمودار لود شده باشد. به عنوان یک مثال برای بررسی این آیتم در داینامیک تریدر سراغ نمودار اوراق قرضه در حد فاصل سال های 1987 تا 1999 می رویم که در شکل زیر مشخص است.

e7wJUQ2kcbXbjzK58uhxPSsJKelh2mmsAVYxj68d.png

بر روی تب Table کلیک کنید تا شکلی مانند تصویر زیر ظاهر شود.

2VN7Tj6PC8Nm0rSCyccJQD8SRPP9wkzF1hAqgXF1.png

همانطور که در تصویر مشخص است یک سری اطلاعات آماری از موقعیت کف، سقف، تغییرات نوسان به درصد، روزهای تقویمی، روزهای معاملاتی و ... می دهد. از تب graph می توانید یک تصویر همانند شکل زیر ملاحظه کنید.

ofFvYL7csKiCkHQhI1tzGQl7qnuzB3VQJiZ2Wkzx.png

اطلاعاتی که در این صفحه وجود دارد: تنها نوسانات اولیه (Primary) در بازارهای گاوی را شامل می شود. با تاریخ پیوت دسته بندی شده است. میله ها بر اساس درصد تغییرات آن نوسان نمایش داده شده است. این جدول بر اساس تغییرات قیمت دسته بندی شده است.

4VUSuQ8j9dIZ471LodHJH5b1NhMjuOmdzofLNmzw.png

در خروجی نرم افزار ما هشت میله داریم که درصد فراوانی نوسانات سوئینگ در هر رنج قیمتی است. اولین میله از سمت چپ شامل دو نوسان است در یک هشتم دوم (میله دوم) هیچ نوسانی را شاهد نیستیم در میله سوم یک نوسان و به همین ترتیب تا انتها مشخص است. محور عمودی سمت چپ بیانگر تعداد نوساناتی است که در آن رنج تغییرات قیمتی هستند. اگر دقت کنید می بینید که 77% نوسانات قیمت در محدوده میله چهارم تا ششم است این به شما می گوید که 77% موارد میزان تغییرات قیمت در یک بازار گاوی معادل 10.19 تا 14.08 می باشد این تفسیر و آمار به شما می گوید در بخش عمده نوسانات این نمودار حداقل رشد در یک بازار گاوی 10.19 بوده و در بخش عمده بازار نوسانات از 14.08 تجاوز نکرده است. شما می توانید روی هر یک از آن میله ها کلیک کنید تا اطلاعات آماری مربوط به آن میله را جداگانه ببینید. شکل زیر بر اساس همان دیتای قبل استخراج شده که بازارهای گاوی را شامل نمی شود.

BFiJd8AiPkEl0UACW4Yd4ukSL3Yc8y7YMcez57Yb.png

به یاد داشته باشید که ما قادریم دیتا را برای هر نوسان از هر درجه گراف کنیم. این گراف می تواند در هر دیتایی از روزانه و حتی بین روزی استخراج شود.

منبع : Cyclical Waves

 

نظرات کاربران

0 / 1500
مقاله‌های مشابه
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تحلیل‌اپ می‌باشد و محفوظ است. 2024 ©